Karierna orientacija

Izbira poklica oz. srednje šole je pomembna odločitev vsakega devetošolca. Ravno zato si devetošolci za to odločitev vzemite dovolj časa in zbirajte čim več informacij, ki vas bodo pripeljale do – za vas  – najboljše odločitve.

Učencem in staršem pri odločanju, izbiri in vpisu v srednje šole radi nudimo pomoč. V pomoč vam bodo tudi tekoče informacije, ki bodo redno objavljene na spletni strani šole. 

S klikom na  Rokovnik za vpis lahko vidite vse pomembne datume – roke glede vpisa v srednje šole. Dodatne informacije o poklicih, srednjih šolah, štipendijah itd. pa najdete s klikom na Uporabne spletne strani in Opisi poklicev


VIRTUALNI KARIERNI SEJEM 2021 – SEJEM POKLICEV IN IZOBRAŽEVANJA

Danes svoja vrata odpira Virtualni karierni sejem 2021, namenjen vsem osnovnošolcem. Na sejmu lahko najdeš ogromno informacij o srednjih šolah in zanimivih poklicih, si ogledaš galerijo in številne videoposnetke, klepetaš z  dijaki, študenti, zaposlenimi, kariernimi svetovalci in še mnogo več. Zato te še enkrat vabim, da se sprehodiš čez virtualno sejemsko platformo in tako dobiš dragocene informacije, ki ti bodo v pomoč pri izbiri nadaljnje izobraževalne poti in izbiri bodočega poklica.

Do spletne strani lahko dostopaš s klikom na spodnjo fotografijo. 

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost