Plavalni tečaj Terme Čatež

Današnji dan smo zopet preživeli zelo aktivno. Dopoldne smo zunaj pridno plavali, popoldne pa smo se zaradi poslabšanja vremena prestavili v notranje bazene. Za sprostitveno aktivnost smo si izbrali piknik v parku med drevesi, zvečer pa smo svoje spretnosti preizkusili na igralnih avtomatih. Dan smo zaključili s pravljico. 

Se vidimo jutri! 🙂

Danes je bil za nas zelo pomemben dan, saj nas je čakal preizkus plavalnih sposobnosti. Odlično smo se odrezali! Temu je sledila sprostitev na gusarskem otoku, kjer smo izjemno uživali. Po kosilu smo se sprehodili do reke Save in si tam privoščili piknik. Zvečer pa smo imeli pravi mini disko! Mislimo, da ne potrebujemo posebej poudarjati, kako smo se zabavali.

Naš prvi dan smo poskusili čim bolje izkoristiti. Ogledali smo si celotno poletno termalno riviero, se sprehodili do gusarskega naselja, plavali v zunanjih bazenih in uživali na toboganih. Večer smo si popestrili s sprehodom in se posladkali z okusnim sladoledom. Pester dan smo zaključili s pravljico ter v pričakovanju kaj nam bo prinesel naslednji dan, hitro zaspali. 

Srečno prispeli, se najedli in se že kopamo! 🙂

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost