Knjižnica – obvestila za starše

Datum: 11.6.2019

Spoštovani starši!

Ponovno je leto naokoli in potrebno bo poskrbeti za učbenike in delovne zvezke ter ostale šolske potrebščine za novo šolsko leto. Ker je to samo enkrat na leto, naj vas spomnimo, kako se tega lotiti.

Naši učenci bodo v začetku meseca junija prinesli domov zgibanko od Kopije – nove. Če se boste odločili za učbenike iz učbeniškega sklada (učbeniki so brezplačni), morate v treh dneh izpolniti in vrniti naročilnico za izposojo učbenikov iz učbeniškega sklada za novo šolsko leto, ki je v spodnjem delu zgibanke.

Delovne zvezke in druge potrebščine lahko nabavite pri različnih ponudnikih (KOPIJA – nova, Papirnica MA<>JA , DZS, …), seveda pa se lahko prosto odločite tudi za druge knjigarne in trgovine. Na naši spletni strani pod KNJIŽNICO v naslovu UČBENIKI, DELOVNI ZVEZKI IN DRUGE ŠOLSKE POTREBŠČINE bodo seznami učnega gradiva in drugih potrebščin za novo šolsko leto.

Pozor!

Učenci bodo prejeli zgoraj omenjene ponudbe za nakup delovnih zvezkov in drugih potrebščin. Seznam bo preverjen le v ponudbi KOPIJE – nove. Če boste kupovali v drugih knjigarnah, sami preverite, če so podatki o delovnem gradivu v naročilnicah točni (poleg naslovov so zelo pomembne tudi kode).

Učna gradiva za 1. in 2. razred (učbeniki, delovni učbeniki in delovni zvezki) so brezplačna. Nabavi jih šola (financira jih Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport), učenci pa jih dobijo v 1. tednu novega šolskega leta.

Upravljalka učbeniškega sklada Magda Opara

Tel. 07 3435166