Skoči na glavno vsebino

Mavrični planet 2024

Mavrični planet je priljubljena mirnska tradicionalna šolska prireditev, ki vsako leto prinaša svežino in veselje v našo skupnost. Letošnja tema, skozi katero so nas popeljali meseci, je bila izjemno barvita in razgibana, saj so se meseci predstavili na unikaten način. Na četrtkov večer, 30. maja, smo si vzeli dan za glasbo, igro in ples ter za uro in pol pozabili na vse skrbi. Program so obogatili učenci osnovne šole, učenci šole s prilagojenim programom in otroci iz vrtca, ki so s svojimi talenti ustvarili pravo mavrico. Učenci osnovne šole so se predstavili z različnimi projekti, pesmimi, plesi in igrami, ki so jih pripravljali skozi leto. Njihova ustvarjalnost in trdo delo sta prišla do izraza v vsaki točki programa. Šola s prilagojenim programom je prireditev obogatila s svojim edinstvenim prispevkom. Njihova prisotnost je prinesla razumevanje in spoštovanje med vsemi udeleženci. Najmlajši iz vrtca so s svojo prisrčnostjo pričarali prav posebno vzdušje. Njihova pesmica je nasmejala občinstvo, ter dodala kanček čarobnosti celotnemu dogodku. Poseben čar pa je letošnjemu Mavričnemu planetu dodal še učiteljski zbor osnovne šole Mirna. Njihov nastop je bil prava poezija, ki je pokazala, da imajo tudi učitelji izjemen talent in strast do glasbe. Njihova izvedba je občinstvo navdušila in dodala pridih profesionalnosti ter povezanosti.

Prireditev je otvorila ravnateljica osnovne šole s toplimi besedami in izrazila ponos nad vsemi nastopajočimi in se zahvalila učiteljem ter staršem za njihovo podporo in sodelovanje. Piko na i pa je dodal župan, ki je v svojem govoru pohvalil trud vseh udeležencev in organizatorjev prireditve. Izrazil je veselje nad tem, kako Mavrični planet krepi duh skupnosti in spodbuja medsebojno razumevanje. Poudaril je, kako pomembno je, da se vsi skupaj veselimo dosežkov naših otrok in jim nudimo podporo na njihovi poti.

Mavrični planet ni zgolj prireditev, ampak pravi praznik skupnosti, ki združuje mlade talente vseh starosti. Vsaka točka programa je prispevala k čudovitemu mozaiku, ki je odseval veselje, kreativnost in povezanost. Ta dogodek nas spomni, kako pomembno je sodelovanje in kako lahko s skupnimi močmi ustvarimo nekaj resnično posebnega.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost