Skoči na glavno vsebino

Miklavžev sejem bil je živ …

V letošnjem letu smo se odločili, da Miklavžev sejem obogatimo in poleg raznovrstnih in domiselnih izdelkov otrok, učiteljev in vzgojiteljic na OŠ, OŠPP in VVE Deteljica obiskovalcem ponudimo ustvarjalne delavnice in družabne kotičke.

V četrtek, 30. novembra, se je jedilnica Osnovne šole Mirna spremenila v živahno sejmišče, na katerem se je trlo obiskovalcev, ki so na začetku prisluhnili MPZ pod mentorstvom Megi Vidmar, nagovoru ravnateljice Anice Marinčič  in uvodnim besedam Tjaše Mežnaršič, ki je v imenu koordinatorjev dogodka pozdravila obiskovalce in predstavila dogajanje na sejmu.

Starši, babice in dedki, ostali sorodniki in prijatelji so pridno segali v denarnice in polnili škatle s prostovoljnimi prispevki.

V ustvarjalnih delavnicah in družabnih kotičkih pa so otroci v družbi svojih bližnjih izdelovali glasbila in voščilnice, se fotografirali v prazničnem foto kotičku, poslušali pravljico, se igrali družabne igre, ciljali v tarčo in si izmenjali praznične voščilnice, na srečelovu, ki so ga pripravili predstavniki Šolskega sklada, vrteli kolo sreče, veliko jih je obiskalo tudi delavnico poslikave obraza in rok, nadvse vabljiva in odlična obiskana je bila stojnica, s slastnimi palačinkami in toplim čajem.

Miklavžev sejem nam je vsem polepšal četrtkov večer.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost