Skoči na glavno vsebino

Zimovanje na Kopah

1. dan

Po nekaj urni vožnji smo prispeli do današnjega cilja – novega Grmovškovega doma. Takoj, ko smo prispeli, smo se namestili v sobe in takoj za tem odšli na smučišče. Razdelili so nas v skupine glede na znanje smučanja in že smo se spustili po belih strminah.

Večer smo zaključili s tombolo. Nagrade so bile prispevek sponzorjev, ki so poskrbeli za prijeten zaključek dneva.

Prvi dan zimovanja na Kopah je bil uspešen, poln smeha, smučarskih užitkov in dobrega druženja. Komaj čakamo, da vidimo, kaj nam bo prinesel naslednji dan na zimovanju.

2. dan

Zbudili smo se v prelepo jutro. Po dobrem zajtrku smo odhiteli na smučišče, kjer smo doživeli prijeten smučarski dan. Navdihnjeni od uspešno zaključenega smučarskega dneva, kljub temu da nam snežne razmere niso ravno prizanesle, smo vztrajali do konca in si zaslužili malico in čaj. Takoj po malici smo se odpravili na predavanje, kjer nam je policist predstavil in obrazložil pravila obnašanja na smučišču, da bomo v preostalih dneh bolj varno smučali. Po predavanju so se učenci družili do večerje, kjer smo imeli odličen obed. Po večerji pa smo se odpravili na disko in družabne igre ter se zelo zabavali. 

3. dan

4. dan

OBVESTILO!

Na Mirno se bomo vrnili predvidoma ob 16. uri.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost